Anunturi

Stimati studenti,

Notele la disciplina PSIHOLOGIA EDUCATIEI vor fi incarcate in sistemul electronic, incepand cu ziua de Luni, 24 Ianuarie 2011.

Vor rog sa sesizati orice probleme aparute!

Va multumim!

 


Este stabilita o intalnire pentru ziua de Joi, 21.10.2010, ora 12:00 in sala 0032 cu urmatorii studenti pentru a organiza activitatea de Practica Pedagogica.

Excursia la Balaceanca va avea loc Miercuri, 10 Martie, la ora 8:15 si ne vom intoarce in jurul orei 15:30,iar raspunsul trebuie dat pana Duminica seara ,cel tarziu.Luni ne vom intalni la intrarea in Bastiliei (la mese), la ora 14:40-15:00 pentru a pune la punct ultimele detalii organizatorice si pentru a plati transportul. Persoana de contact este Comanescu Diana si o puteti contacta la nr de telefon 0747.610.232/ 0765.503.569

IN ATENTIA STUDENTILOR D-NEI LECT. DRD. MONICA PADURARU – Informatii despre examen

examenul la disciplina PSIHOLOGIA EDUCATIEI ce se va sustine in saptamana 18-22 ianuarie, pe intervalul de curs

– aveti 4 posibilitati pentru a va prezenta la examen (este indicat sa veniti pe intervalul orar in care veneati la curs, in mod obisnuit, pentru a evita aglomerarea. Se accepta schimbarea intervalului orar doar in cazuri speciale)
– cerintele / subiectele nu vor fi identice dar vor fi echivalente ca nivel de dificultate si tip de sarcina
– subiectele vor fi selectate din aplicatiile realizate pe parcursul seminariilor si din temele pe care le-ati avut de rezolvat pentru acasa (revedeti cerintele din planificarea seminariilor si adresati eventualele intrebari saptamana aceasta, la seminar)
– in saptamana 18-25 ianuarie nu se vor sustine seminariile dar vom fi disponibili pentru a discuta cu voi punctajul obtinut pe parcursul semestrului si pentru a va returna (daca doriti) lucrarile predate pe parcurs.

In luna Ianuarie, vor avea loc doua prezentari (similare ca si organizare cu cea pe NLP) pe doua teme distincte.

Astfel, initial vom discuta despre „Arta si nebunie” si va invit sa consultati materiale bibliografice in acest sens ( http://www.sistempsi.ro/index.php?page=+Art+terapia+vizual+plastica sau http://www.psihologiaonline.ro/download/art/A079_ArtaPatologica.pdf ). Invitati: C. Enachescu si Marius Bodochi.

Urmatoarea intalnirea va avea ca tema de discutie „Persoana umana” din perspective stiintifice diferite (ca abordare a persoanei umane).

PREZENTAREA PPT DESPRE NLP O PUTETI GASI AICI PE BLOG SUB SECTIUNEA PSIHOLOGIE GENERALA

Miercuri, 9 Decembrie, ora 13:30 in sala 0124 are loc discutia despre NLP.

Sunt asteptati toti cei interesati.

Practica Pedagogica

LICEUL / ŞCOALA DE APLICAŢIE: Lic. teoretic ”I. Creangă”

Adresa: Str. Constantin Rădulescu Motru

Dna Prof Georgeta Georgescu
Tel: 0726974811

orarul (pt orele de educatie antreprenoriala)
-marti: 16-20
-vineri 16-20

sunt rugati toti studentii sa se prezinte de urgenta la scoala de aplicatie!!!

Practica Pedagogica

ŞCOALA DE APLICAŢIE: Şc. Nr. 148

Dna Prof. Manatu Tamara

Tel: 0722588048

sunt rugati toti studentii sa se prezinte de urgenta la scoala de aplicatie!!!

STUDENTII INSCRISI LA PRACTICA SUNT RUGATI SA SE PREZINTE LA SCOALA UNDE ISI VOR DESFASURA ACTIVITATEA.

ATENTIE!!! TREBUIE SA VA PROCURATI CAIETUL DE PRACTICA, ULTIMA VARIANTA, CE SE GASESTE DE VANZARE IN LIBRARIA ASE!!!

CA URMARE A CARANTINEI INSTITUITA LA SPITALUL BALACEANCA, VIZITA NOASTRA LA ACEST CENTRU ESTE AMANATA MOMENTAN. VOI REVENI CU NOUTATI PE MASURA CE LE VOI PRIMI.

Răspunsuri

  1. Când au loc cele două seminare?

    • am sa transmit cat de curand aceasta informatie
      ok?

  2. Si cei care facem cu dvs. seminarul tot in saptamana 18-25 avem examenul?

  3. cei care am facut seminarul cu dna. Corina Cace venim la examen tot in intervalul obisnuit de curs, in saptamana 18-22 ian?

  4. Pentru examenul de psihologia educatiei avem nevoie de legitimatii de examen?Daca da, de unde putem lua aceste legitimatii si cand?Multumesc

  5. Care sunt cele 4 variante de sustinere a examenului?
    Maine se mai pot ridica legitimatiile de examen?

    • poti face rost de legitimatie de la secretariatul DPPD iar ultima varianta pentru examen este joi, ora 13:30 in sala 0032

  6. domnule profesor, cand se afiseaza notele de la examenul de psihologie?

  7. Buna ziua domnule profesor. V-am trimis recenzia si o tema si mi-ati spus la examen sa va aduc aminte de ele pe blog.

  8. Nu am aparut inca in lista situatiei recenziilor si aplicatiei…si voiam sa va intreb daca le-ati gasit pe mail. Inca un lucru, cand si unde o sa se afiseze rezultatele examenului si situatia finala pentru CSIE ?

  9. buna seara!
    De unde aflam rezultatele la examen?
    La avizier nu am gasit.

  10. sunt foarte intarziat… imi der mii de scuze din cauza asta, insa nu imi gasesc numle in lista celor care au adus recenzii… ma gandesc totusi ca nu am ales un subiect potrivit si deaceea nu ma regasesc acolo. titlul recenziei mele este „Hazardul sau stiinta lucrurilor neprevazute”. imi cer iertare daca am postat in rubrica gresita si ca sunt atat de intarziat. multumesc foarte mult pentru atentie. o zi cat mai buna!

  11. Si pentru cei care am facut cursul cu doamna Cace cand se afiseaza rezultatele? M-am uitat pe grup si sunt doar pentru cei care au facut cursul cu doamna Paduraru. Multumesc!

  12. Buna seara! Ma numesc Lazar Laura-Ioana si sunt in anul I la CIG. Am si eu o mare nelamurire…in lista cu rezultatele finale la examen apar absenta…si din cate stiu eu am fost foarte prezenta. Ma gandesc ca este o eroare si ma intreb daca ati mai putea verifica inca o data, pentru ca eu sigur am fost la examen si as vrea sa imi stiu si eu rezultatul. Va multumesc si va doresc o seara buna in continuare!

    • voi verifica aceasta situatie si am sa revin cu clarificari.

  13. Buna ziua! As vrea sa stiu cum pot afla rezultatele la examenul de psihologia educatiei intrucat nu stiu despre ce grup este vorba!Va rog mult sa imi raspundeti la mesaj deoarece nici ceilalti colegi de-ai mei nu stiu nimic! O zi buna!

    • rezultatele sunt afisate si la avizierul de la secretariatul DPPD din ASE.

  14. Buna ziua! V-am lasat acum cateva zile un mesaj, in legatura cu examenul meu si cu faptul ca apar absenta pe listele de rezultate si nu am primit inca niciun raspuns de la dumneavoastra. Ati spus ca veti verifica si as dori sa stiu daca este totul in regula sau daca ar trebui sa imi fac griji.
    Va multumesc si va doresc o zi buna in continuare!

  15. buna dimineata!
    orarul de la CIG anul I nu s-a afisat nimic?

  16. Buna ziua!
    As vrea sa stiu si eu cand se afiseaza notele pentru sustinerea licentei si unde anume? Am avut-o ca profesor coordonator pe dna Corina Cace, dar am sustinut joi dimineata cu dumneavoastra.
    Multumesc! O zi buna!

  17. Buna ziua!
    Am gasit pt recenzie o carte scrisa de jay ingram”Teatrul mintii”, mi se pare interesanta, si as vrea sa stiu dak este potrivita:). Va multumesc!


Lasă un comentariu